Drinken aan de bron - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Drinken aan de bron
De smaak van het christelijke geloof

Uitverkocht

Bij de start van het Jaar van het geloof brengt vicaris Lode Aerts, seminarierector en vicaris voor roepingen, opleiding en vorming in het bisdom Gent, een degelijk boek dat op duidelijke en nauwkeurige wijze weergeeft waar het in het christelijke geloof om gaat. 'Weten wat je gelooft', is de titel van het eerste hoofdstuk en geeft meteen de bedoeling weer van het hele boek: de lezer helpen zijn geloof duidelijker onder ogen te zien.

De auteur zoemt in op verschillende aspecten van God, Jezus, de heilige Geest en de Drie-eenheid. Hij staaft en kleurt zijn uitleg met citaten uit de literatuur, de theologie en de bijbel en hij geeft bij elk hoofdstuk ook tips voor verdere studie.

Een standaardwerk voor ieder die dit jaar van het geloof wil aangrijpen om zijn kennis te verdiepen en zijn geloof intenser te gaan beleven.

Auteur(s): Aerts, Lode
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 176 pagina's , 14,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-90-8528-246-4
Artikelcode: 401

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen