Gewone mensen - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Gewone mensen
in een bijzondere wereld

Uitverkocht

Gewone mensen in een bijzondere wereld vertelt de verhalen van hulpverleners, cliënten en hun familieleden, die leren omgaan met psychische kwetsbaarheid. Het boek biedt een beeld van de evoluties die zich de afgelopen kwarteeuw hebben voorgedaan in de geestelijke gezondheidszorg.

Het boek biedt een levendige en waarheidsgetrouwe schets van wat er zoal gebeurt op een doordeweekse dag achter de muren van een psychiatrisch ziekenhuis. En van de emoties die daarbij horen, soms rauw en hard, soms stil en verborgen.

We lezen over verdriet, boosheid, onrust, euforie, pijn, agressie, ongeduld, ... maar ook over opluchting, blijdschap, warmte, liefde en vooral hoop.

An Staels startte haar loopbaan als psychiatrisch verpleegkundige in juli 1994 en groeide door naar de functies van hoofdverpleegkundige en zorgcoördinator. Ze behaalde de titel doctorandus in de geestelijke gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht en werkt sedert 2008 in een directiefunctie. Haar boek biedt ons dan ook een beeld van de evoluties die zich de afgelopen kwarteeuw hebben voorgedaan in de geestelijke gezondheidszorg.

Auteur(s): An Staels
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 150 pagina's , 14,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-90-8528-567-0
Artikelcode: 756

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen