Opnieuw beginnen - Handleiding - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Opnieuw beginnen - Handleiding
Een weg naar volwassen geloof

€ 12,00

HANDLEIDING VOOR BEGELEIDERS

Als ons leven zijn gewone gangetje gaat, staan wij niet echt stil bij het geloof dat wij ooit hebben meegekregen en dat intussen, nu wij volwassen zijn, door zovele dingen is beïnvloed. Als wij per toeval of door een concrete aanleiding toch eens nadenken over ‘ons' geloof, merken we dat die overgeërfde beelden, verhalen en gedachten hun vanzelfsprekendheid hebben verloren. Dan kan het verlangen ontstaan om opnieuw te beginnen en op zoek te gaan naar een meer volwassen geloof.

Zo'n nieuw begin wil deze methode helpen mogelijk maken. Het gaat om een geloofsvorming van zes bijeenkomsten die doorgaans ter plaatse in parochie, federatie of dekenaat worden georganiseerd. De teksten onder de titel ‘Dag na dag' zijn bedoeld voor persoonlijke overweging en meditatie in de tijd die verloopt tussen twee bijeenkomsten.

Bij de methode is, naast deze handleiding voor de begeleiders, ook een werkboek beschikbaar voor de deelnemers.

Auteur(s): CCV
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 120 pagina's , 21 x 29,5 cm
ISBN: GEEN ISBN
Artikelcode: 243B

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen