Kijken in de ziel van Phil Bosmans - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Kijken in de ziel van Phil Bosmans
Dagboeknotities

Uitverkocht

Pater Phil Bosmans (1922-2012) hield tussen 10 mei 1940 en 17 juli 1976 in verschillende notitieboekjes ‘persoonlijke aantekeningen' bij. Het zijn veeleer commentaren, mijmeringen en bedenkingen dan wel feitelijke dagboeknotities.

Peter Ausloos, die met de publicatie Kijk naar de zon! het vertrouwen van de familie Bosmans en de congregatie van de montfortanen won, kreeg toegang tot die notitieboekjes. Hij selecteerde fragmenten, die mensen van vandaag kunnen boeien en inspireren. Op die manier laat hij hen binnenkijken in Phils ziel, zijn ‘diepste diep'. Het selecteren gebeurde met het grootste respect voor de privacy van Phil Bosmans en van de mensen met wie hij in contact kwam.

Dit boekje is geïllustreerd met nooit eerder gepubliceerde foto's uit de privé-albums van Phil Bosmans. Een must dus voor iedereen die hem bewondert of ooit door hem of zijn teksten is geraakt.

Auteur(s): Ausloos, Peter, Bosmans, Phil
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 108 pagina's , 14,5 x 21 cm
ISBN: 978-90-8528-309-6
Artikelcode: 456

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen