Woorden die raken B-jaar 2024 - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Woorden die raken B-jaar 2024
Werkschrift bij de eerste lezingen op zondag

€ 18,00

Voor het tweede jaar op rij neemt mgr. Koen Vanhoutte, hulpbisschop van het aartsbisdom Mechelen-Brussel, het initiatief om stil te staan bij de lezingen uit het Oude of Eerste testament die op de zondagen in de liturgische viering klinken. Dit jaar volgen we de teksten van de B-cyclus. Ook de bijhorende antwoordpsalm krijgt bijzondere aandacht.

Voorop staan de woorden van de eerste lezing. Daarna volgt telkens de bijhorende antwoordpsalm. Op de daaropvolgende bladzijden laten we enkele Bijbelkenners aan het woord. Zij geven beknopt meer achtergrond bij beide teksten.

Om te helpen in het gesprek met anderen of bij persoonlijke overweging biedt het werkschrift enkele richtvragen en witruimte om je gedachten neer te pennen.

Op de eerste bladzijden plaatsten we een duidelijke wegwijzer voor persoonlijk gebruik of voor gebruik in groep.

Een boek speciaal voor alle pastorale groepen, elke gelovige christen en voor iedereen die zich wil laten raken door Gods Woord.

Auteur(s): Vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 240 pagina's , 21 x 15 cm
ISBN: 9789085287094
Artikelcode: 999

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen