Woorden die raken A-jaar 2023 - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Woorden die raken A-jaar 2023
Werkschrift bij de eerste lezingen op zondag

€ 16,00

De voorbije drie jaar bood Woorden die raken kansen om te bezinnen bij de zondagsevangelies. Dit jaar neemt mgr. Koen Vanhoutte, hulpbisschop van het aartsbisdom Mechelen-Brussel, het initiatief om stil te staan bij de lezingen uit het Oude of Eerste testament die op de zondagen van het A-jaar in de liturgische viering klinken. Ook de bijhorende antwoordpsalm krijgt bijzondere aandacht.

Voorop staan de woorden van de eerste lezing. Daarna volgt telkens de antwoordpsalm. Op de daaropvolgende bladzijden laten we enkele Bijbelkenners aan het woord. Zij geven beknopt achtergrond bij beide teksten.

Het werkschrift bevat richtvragen en witruimte om reflecties neer te pennen bij persoonlijke overweging of in gesprek met anderen.

Een boek speciaal voor alle pastorale groepen, elke gelovige christen en voor iedereen die zich wil laten raken door het Woord van God.

Auteur(s): Vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 240 pagina's , 21 x 15 cm
ISBN: 9789085286790
Artikelcode: 952

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen