Samen door het leven - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Samen door het leven
Over relaties met toekomst

Uitverkocht

‘Samen door het leven' is het derde magazine in de reeks rond de sacramenten waarin eerder ‘Opnieuw geboren, over de doop' en ‘Licht aan de horizon, over leven na de dood' verschenen. ‘Samen door het leven' gaat over het christelijk huwelijk en richt zich tot wie zich wil voorbereiden op het huwelijk, maar vooral ook tot koppels die nog overwegen of ze al dan niet voor de kerk zouden trouwen.

In onze tijd zijn er heel wat samenlevingsvormen. Christenen nemen in deze waaier een eigen positie in. Ze geloven dat God als Liefde onvermoede steun en kracht aan hun samenzijn geeft. Ze ervaren dat Hij telkens weer nieuwe adem in hun relatie blaast. Hoe zien christenen samen door het leven gaan en hoe gaan ze de uitdaging van hun relatie aan? Waarom kiezen ze voor het huwelijk en noemen ze het een sacrament?

Met bijdragen van onder meer psychologen Fons Verhoelst en Danny Verstraeten en interviews met bisschop Patrick Hoogmartens, Jan De Wilde, Paul Severs, ... en verschillende pakkende getuigenissen.

Prijs: 4 euro, vanaf 10 ex: 3,50 euro/ex, vanaf 30 ex: 3,00 euro/ex

Naar de microsite 'Samen door het leven'

Auteur(s): Cornu, Ilse, Van der Vloet, Johan
Uitgever: Halewijn
Reeks: Magazines 'Leven wat er écht toe doet'
Uitvoering: 82 pagina's , 21 x 30 cm
ISBN: 978-90-8528-068-2
Artikelcode: 261

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen