Licht aan de horizon - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Licht aan de horizon
Over leven na de dood

Uitverkocht

Leven na de dood. Het is een onderwerp dat onze nieuwsgierigheid prikkelt en ons tegelijk afstoot. Wie heeft nog nooit nagedacht over wat er na de dood komt? Zullen wij onze geliefden weerzien, is er toekomst over de dood heen? Het zijn vragen die mensen sinds hun prille geschiedenis bezighouden.

In dit magazine stellen we de vraag naar de dood en het leven na de dood. We zoeken naar hoe wij dit vandaag ervaren en proberen aan de hand van de christelijke boodschap licht aan de horizon te ontdekken. Moge het de ‘zware steen' van de dood helpen wegrollen en een nieuwheid laten vermoeden.

Met bijdragen van kardinaal Danneels, Hilde Kieboom, Anselm Grün e.a. en met getuigenissen van Mark Eyskens, Jean-Luc Dehaene, Michel Follet en andere bekende Vlamingen en Nederlanders.

Prijs: 4 euro, vanaf 10 ex: 3,50 euro/ex, vanaf 30 ex: 3,00 euro/ex

Om van de prijs vanaf 10 of 30 exemplaren te kunnen genieten, plaats uw bestelling aub per mail aan bestellingen@halex.be Vermeld duidelijk uw naam en postadres en wat u wilt bestellen. U betaalt na ontvangst.

Naar de microsite 'Licht aan de horizon'

Auteur(s): Van der Vloet, Johan
Uitgever: Halewijn
Reeks: Magazines 'Leven wat er écht toe doet'
Uitvoering: 64 pagina's , 21 x 30 cm
ISBN: 978-90-8528-041-5
Artikelcode: 242

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen