Kleine voeten op grote wegen - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Kleine voeten op grote wegen
Warme avondmomenten met je kind

€ 15,00

Elke mama en papa wil dat haar of zijn kind kan vertrouwen op het leven. Dat het zich geborgen en veilig voelt. Dat het de wereld durft verkennen, nu al een beetje en later nog veel meer. Op die ‘grote' wegen zetten kinderen nu hun kleine voeten, samen met jou.

Je helpt je kind een heel eind vooruit in het leven als je het religieus vertrouwen kunt meegeven, wat of hoe je ook geloof, en zelfs als je niet gelovig bent. Die basis biedt je kind een sterke bodem van veilige hechting en veerkracht. Daarom ervaren nogal wat ouders dat religie een plaats verdient in goed opvoeden. Spreken met je kind over zin en geloof wordt zo een geschenk, waarmee het later in zijn leven zijn eigen weg kan gaan in de zoektocht naar zin en geluk. Dit boek wil daarbij helpen met strips, prachtige verhalen en een gebedje. Voor warme avondmomenten met je kind!

In combinatie met het magazine 'Verbonden' is dit ideaal materiaal voor de ouderavonden in voorbereiding op de eerste communie. Maar ook andere ouders en grootouders kunnen er hulp in vinden om met kinderen over het geloof te spreken.

Auteur(s): Cornu, Ilse, Van der Vloet, Johan
Uitgever: Halewijn
Reeks: Magazines 'Leven wat er écht toe doet'
Uitvoering: 56 pagina's , 18 x 23 cm
ISBN: 978-90-8528-298-3
Artikelcode: 452

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen