Patris corde. Met het hart van een vader - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Patris corde. Met het hart van een vader
Apostolische brief van paus Franciscus

Uitverkocht

In deze apostolische brief beveelt paus Franciscus de Heilige Jozef aan als een bijzonder rolmodel voor katholieken en als een gids in deze moeilijke tijden. De paus looft de heilige voor zijn creatieve moed en bescheidenheid, gehoorzaamheid, tederheid en verantwoordelijkheid.

De paus schrijft in de apostolische brief dat de coronapandemie het uitzonderlijke belang heeft duidelijk gemaakt van mensen die elke dag opnieuw veel geduld en grote hoop tonen en proberen geen paniek te zaaien, maar een groot gevoel van verantwoordelijkheid hebben. Daarbij spreekt hij zijn bijzondere waardering uit voor ouders, grootouders, leerkrachten, artsen, verpleegkundigen, supermarktmedewerkers, schoonmakers, verzorgers, transporteurs, ordehandhavers, vrijwilligers, priesters, religieuzen en vele, vele anderen die begrepen hebben dat niemand alleen wordt gered.

Auteur(s): Paus Franciscus
Uitgever: Licap
Reeks: Uitgeverij Licap
Uitvoering: Paperback , 28 pagina's , 21 x 15 cm
ISBN: 9789461962164
Artikelcode: 5230

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen