Hoe handel ik eerlijk? - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Hoe handel ik eerlijk?

€ 19,95

De talloze berichten over sociaal onrecht en ecologische schade bij wereldwijde productie maken soms moedeloos. Is het wel mogelijk om goede keuzes te maken in onze economie?

De idealistische ondernemer en rozenkweker Johan denkt van wel. In een spannend verhaal gaat hij op zoek naar een eerlijke productiewijze. Op reis in Ethiopië ontdekt hij dat de problemen diep zitten en dat gangbare oplossingen, zoals fairtrade en circulaire productie, onvoldoende zijn. Van zijn gesprekspartners leert hij om de Bijbelse profetieën over rechtvaardigheid in een nieuw licht te zien. Hij houdt vol en vindt een begaanbare weg.

Dr. MATTHIAS OLTHAAR is lector circulaire economie aan NHL Stenden Hogeschool; hij promoveerde op mondiale productieketens. PAUL SCHENDERLING is econoom bij Berenschot en adviseert over sociale kwesties.

Dr. SAMUEL LEE, Theoloog des Vaderlands 2020: “Hoe handel ik eerlijk is van harte aanbevolen voor iedereen die zich inzet voor een humane, rechtvaardige wereld.”

Auteur(s): Olthaar, Matthias, Schenderling, Paul
Uitgever: Skandalon
Uitvoering: Paperback , 240 pagina's
ISBN: 9789493220010
Artikelcode: 8096

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen