Op weg met de apostel Paulus - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Op weg met de apostel Paulus

Uitverkocht

Toen Paus Benedictus XVI enkele jaren geleden een ‘jaar van de apostel Paulus' uitriep, vroeg hij ons op weg te gaan met de apostel om met meer aandacht te luisteren naar zijn getuigenis en zijn verkondiging, om hem na te volgen in zijn groot geloof en in zijn enthousiaste verkondiging van het evangelie van Jezus Christus.

Mgr. Van den Berghe gaf naar aanleiding daarvan een aantal conferenties over Paulus. In dit boek zien we hoe hij op die manier inderdaad op weg gaat met de apostel. In de eerste hoofdstukken gaat hij in op de afkomst en roeping van Paulus, en laat hij zich raken door zijn rijke persoonlijkheid als apostel, missionaris, herder, leraar en profeet. Daarna komen Paulus' getuigenis over God, over Christus en over de heilige Geest aan bod, en wat hij ons te zeggen heeft over het geheim van het apostolaat. Ten slotte diept de auteur enkele thema's uit de paulinische spiritualiteit uit.

Auteur(s): Van den Berghe, Paul
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 128 pagina's , 14,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-90-8528-284-6
Artikelcode: 431

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen