Netwerker van God voor de mensen - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Netwerker van God voor de mensen
Gesprekken met mgr. Luc Van Looy

Uitverkocht

Luc Van Looy werd op 1 februari 2004 gewijd tot dertigste bisschop van Gent. Sindsdien ontpopte deze salesiaan, missionaris, polyglot en vriend van de wereldkerk zich in ons land tot het boegbeeld van een warme en begeesterende kerk. Onvermoeibaar trekt hij naar de mensen om de Blijde Boodschap te verkondigen, om God bij de mensen te brengen en de mensen bij God. Geen afstand was en is hem te ver. Tertio-redacteur Emmanuel Van Lierde voerde lange gesprekken met deze netwerker van God onder de mensen over zijn rijke leven en de vele boeiende ontmoetingen die hij had. Daarbij wijst bisschop Luc Van Looy niet alleen op wat hij wezenlijk vond in zijn leven, maar tegelijk zoekt hij waar God in die verhalen oplicht en aan het werk was. Zo groeit dit boek, vol biografische anekdotes, uit tot een ‘geestelijk testament’ en een geloofsboek.

Ook verkrijgbaar met luisterboek (27 euro), ingesproken door de bisschop zelf en gerealiseerd in samenwerking met de Luisterpuntbibliotheek en als e-boek.

Auteur(s): Van Looy, Luc
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 190 pagina's , 23,5 x 17 cm
ISBN: 9789085284246
Artikelcode: 554

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen