Levensenergie. 800 jaar regel van Franciscus van Assisi - Kenny Brack - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Levensenergie. 800 jaar regel van Franciscus van Assisi
Hedendaagse impressies bij 28 uitgelichte citaten

Uitverkocht

Franciscus zocht zijn leven lang naar het goede leven. Hij vond het midden Gods schepping en bezong ze. Vlugger dan hij dacht, kwamen er mensen die hem wilden volgen in die zoektocht. En waar mensen samenleven daar wordt geregeld en geordend. Gaandeweg zag een echte regel voor de Minderbroeders het levenslicht. Die orderegel van Franciscus van Assisi bestaat dit jaar 800 jaar.

In dit boekje laten 28 totaal verschillende mensen hun licht schijnen op hun geliefde vers uit de regel van Franciscus. Eén werkt voor het Europees Parlement en is tegelijk medeoprichter van Youfra Vlaanderen. Een ander is bisschoppelijk vicaris en voorzitter van IJD Vlaanderen. Iemand is jongerenpastor in de Antwerpse Noorderkempen en een ander is dierenarts in de buurt van Averbode. Voor het overige zijn er nogal veel kapucijnenbroeders bij… maar de verscheidenheid onder hen is ook enorm groot.

De regel van Franciscus inspireert zoveel mensen en leert mensen op een andere manier naar het leven kijken. De reflecties in dit boek willen jou helpen om van je leven een feest van dankbaarheid te maken, in welke omstandigheden je het ook mag lezen.

Auteur(s): Brack, Kenny
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 64 pagina's , 20 x 20 cm
ISBN: 9789085286158
Artikelcode: 860

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen