Leven in volheid - Timothy Radcliffe - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Leven in volheid
Een christelijke verbeelding

€ 29,95

Verschijnt op 01/11/2021

Voluit leven. Daar nodigt geloof toe uit. Het christendom kan in deze tijd weer tot de verbeelding spreken, zegt de Engelse dominicaan Timothy Radcliffe, als je laat zien hoe alles in het christendom een uitnodiging is om voluit te leven.

Christelijke verbeelding helpt ons om de complexiteit van het leven te omarmen. Bondgenoten ziet Radcliffe in romanschrijvers, dichters en filmmakers, ‘en iedereen die de schoonheid en de rommeligheid van het menselijk leven begrijpt, of ze nu gelovig zijn of niet’.

In dit boek volgt Radcliffe de leerlingen van Jezus, die iets proberen te begrijpen van die vreemde man die mensen geneest, duivels uitdrijft en eindeloze vergeving aanbiedt. Die leert dat je zelfs in je laatste uur kunt blijven vertrouwen. Vol mensenkennis, humor en taalplezier is Leven in volheid een aanstekelijk pleidooi om ja te zeggen tegen het avontuur van het leven. ‘Met oren en ogen wijd open.’

Timothy Radcliffe is dominicaan en emeritus algemeen overste van de dominicaner orde. Hij schreef onder meer ‘Waarom ik christen ben’ (2015).

Auteur(s): Radcliffe, Timothy
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback met flappen , 416 pagina's , 21 x 14,5 cm
ISBN: 9789493220102
Artikelcode: 895

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen