Katholieken - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Katholieken
Wat ze geloven

Uitverkocht

Op voorstel van de Nederlandse en Vlaamse bisschoppen, schreef Johan Van der Vloet deze kleurrijk geïllustreerde brochure over de essentie van het katholieke geloof.

Er zijn meer dan een miljard katholieken over de hele wereld. In Nederland en Vlaanderen vormen ze een belangrijk deel van de bevolking. Toch leeft bij velen de vraag wat het katholieke geloof met het dagelijkse leven te maken heeft. Ook vragen velen zich af waar katholieken in geloven. Wat betekent hun geloof voor hun leven en hun handelen? Wat inspireert hen, wat geeft hen vreugde, vanuit welke bron leven en werken ze?

We willen in dit boekje ingaan op de genoemde vragen en laten zien wat katholieken bezielt. We nemen je even mee om iets te ontdekken van hoe ze naar de wereld, de mensen en God kijken. We hopen dat dit je kan helpen een eerste beeld te krijgen van de katholieken en hun geloof, of je bestaande beeld te verrijken.

Auteur(s): Van der Vloet, Johan
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 64 pagina's , 21 x 30 cm
ISBN: 978-90-8528-390-4
Artikelcode: 241

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen