Katholieke dialoogschool. Wissel op de toekomst - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Katholieke dialoogschool. Wissel op de toekomst

Uitverkocht

Rond de identiteit van het katholiek onderwijs werd in de periode 2008-2015 aan de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen van de KU Leuven een breed wetenschappelijk onderzoek gevoerd bij meer dan 20.000 respondenten (kinderen, jongeren en volwassenen). De resultaten geven een duidelijk beeld van de huidige toestand en de toekomstperspectieven en leren ons dat er nu keuzes moeten gemaakt worden.

Katholiek Onderwijs Vlaanderen trekt de kaart van de katholieke dialoogschool. Dit model wordt gedragen door een open en kritisch geloof en combineert aandacht voor de eigen identiteit met levensbeschouwelijke openheid. Voor het katholiek onderwijs in Vlaanderen dat trouw wil blijven aan de traditie en geloofwaardig in een nieuwe context, is de katholieke dialoogschool duidelijk een wissel op de toekomst.

Auteur(s): Vereecke, Paul, Bouwens, Jan, Pollefeyt, Didier
Uitgever: Halewijn
Reeks: Katholieke dialoogschool
Uitvoering: Paperback , 184 pagina's , 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-90-8528-407-9
Artikelcode: 568

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen