Iedereen spiritueel! - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Iedereen spiritueel!
Praktisch groeiboek voor je eigen spiritualiteit

€ 24,50

Tweede volledig herziene editie

Dit boek kan je individueel gebruiken wanneer je op zoek bent naar je eigen spirituele wortels en je je leven meer diepgang en veerkracht wil geven. Het is ook uitstekend bruikbaar in groepen om ervaringen uit te wisselen en samen te herbronnen.

Ieder mens is op zoek naar een zinvol leven en wil steeds verder groeien in zijn mogelijkheden. Spiritualiteit speelt daarin een essentiële rol. Maar hoe ontwikkel je je ‘spirituele weg'? Dit groeiboek nodigt je uit om je eigen mogelijkheden op spiritueel gebied te verkennen op een laagdrempelige, concrete en praktische manier.

In vijf stappen krijg je vanuit de metafoor van de ‘groei' telkens inhoudelijke impulsen, teksten uit de spirituele traditie, vragen en oefeningen. In de eerste stap, Aarden, leer je jezelf kennen: wie ben ik? Wat kan ik met mijn leven doen? De volgende stap, Groeien, toont hoe verschillende triggers en levensmomenten onze spirituele weg beïnvloeden: hoe kunnen we onze spirituele groei stimuleren? In Voeden verkennen we hoe we onze spiritualiteit inhoudelijk gestalte kunnen geven. Uitgroeien laat zien welke spirituele houdingen we kunnen ontwikkelen en hoe die ons kunnen helpen om ons eigen leven en dat van anderen meer kwaliteit te geven. In de laatste stap, Openbloeien, vragen we ons af welke hulpmiddelen er zijn om onze spiritualiteit te ontdekken en te laten openbloeien.

Auteur(s): Van der Vloet, Johan
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 152 pagina's , 18 x 23 cm
ISBN: 978-90-8528-367-6
Artikelcode: 382

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen