Herbeginnen bij Jezus Christus - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Herbeginnen bij Jezus Christus
Paperback editie

€ 16,50

Het Evangelie weeft zich als een rode draad doorheen de agenda van mgr. Johan Bonny, bisschop van Antwerpen. Op feestdagen viert hij de eucharistie in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en op gewone zondagen of bij bijzondere gelegenheden in een parochie of een andere kerkelijke gemeenschap. Daarbij hoort een homilie over de Bijbelse lezingen van die dag. Elke homilie daagt de bisschop uit om na te denken over de persoon en de boodschap van Jezus Christus. Wie was hij toen en wie is hij nu? Hoe gaat hij om met onbegrip en tegenstand? Hoe spreekt hij over God, die hij zijn Vader noemt? Welke tegendraadse boodschap heeft hij voor onze samenleving?

De voorbereidingen van de bisschop voor zijn vele preken liggen aan de basis van dit boek, waarin hij vooral wil dat Jezus uit de verf komt, eenvoudig en levensnabij.

De financiële opbrengst van dit boek gaat naar het hulpwerk van Caritas in Syrië.

Auteur(s): Bonny, Johan
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 136 pagina's , 12,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-90-8528-534-2
Artikelcode: 717

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen