De verloren zoon, de oudste zoon en de vader - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

De verloren zoon, de oudste zoon en de vader

€ 9,95

Een unieke nieuwe tekst van Henri Nouwen.

Er is geen belangrijker verhaal in de Evangeliën dan het verhaal van de verloren zoon. En het is een verhaal met een open eind. Daarom bleef Henri Nouwen schrijven over die verloren zoon, maar ook over de oudste zoon en de vader. En zo kan het gebeuren dat bijna een kwart eeuw na zijn dood een unieke en nieuwe tekst verschijnt over dit klassieke Bijbelverhaal. Met wijze woorden en zinnen die zo verbonden zijn met Henri Nouwen: - Weten dat je een kind van God bent is een keus - Geestelijk leven is ontdekken dat er veiligheid is voor ons, bij God - Uiteindelijk is de oudste zoon net zo verloren als de jongste zoon - Terugkeren bij de vader is de gedachte loslaten dat je de liefde moet verdienen.

Deze nieuwe teksten van Henri Nouwen worden bezorgd door Jan van den Bosch die ook het voorwoord voor zijn rekening nam. Jan van den Bosch werkte voor de EO en is ook na de dood van Henri Nouwen verbonden met hem. Vooral in zijn programma’s voor Hour of Power. Leo Fijen is uitgever en programmamaker. Hij schreef een nawoord bij deze bijzondere uitgave.

Auteur(s): Nouwen, Henri
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 64 pagina's , 18 x 18 cm
ISBN: 9789493161405
Artikelcode: 842

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen