Wandelen naar verinnerlijking - Bafort-Ceulemans - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Wandelen naar verinnerlijking
Een kraanvogeltrek naar Compostella

€ 19,95

Dit boek brengt het verhaal van de voettocht naar Compostella van Sigrid en Philippe Bafort-Ceulemans, twee ziekenhuispastores. Pittig geschreven dagboekfragmenten nemen je mee op hun wandeltocht, met ups en downs, met prachtige en ook moeilijke momenten. Alsof je samen met hen de camino wandelt.

Maar in hun dagelijks leven gaan Sigrid en Philippe ook ­figuurlijk op stap, met patiënten en hun familie. In hun gesprekken vallen vaak woorden met een diepe betekenis. Een groot aantal van die woorden, hen aangereikt door vrienden, familie, collega’s of patiënten, namen ze mee op hun wandeltocht. Telkens dachten ze al stappend na over een ander specifiek thema. Ook de gedachten die zo bij hen opborrelden, schreven ze neer in dit boek. Laat je meenemen op een avontuurlijke staptocht en laat je tegelijkertijd gaandeweg inspireren door de warme overpeinzingen bij de woorden, die stof tot nadenken kunnen zijn voor je eigen wandeling en inspiratie voor bezinning, alleen of in groep.

Sigrid en Philippe Bafort-Ceulemans zijn prille vijftigers die beiden langer dan 25 jaar in de pastoraal actief zijn, waarvan al achttien jaar samen als ziekenhuispastor in het AZ Maria Middelares te Gent. Tegelijk zijn ze de ouders van drie rijpe twintigers die zich langzaam een eigen weg banen.

Auteur(s): Sigrid Ceulemans, Philippe Bafort
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 184 pagina's , 24 x 15 cm
ISBN: 978-90-8528-623-3
Artikelcode: 851

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen