Vele talen, in alles de liefde - Joep de Valk  - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Vele talen, in alles de liefde

€ 19,99

Al sprak ik de talen van alle mensen en engelen, maar had ik de liefde niet, ik was een dreunende gong en een schelle cimbaal. (1 Korintiërs 13:4)

Talen en uitingsvormen zijn er in overvloed. Vele talen, in alles de liefde zoekt naar het heilige daarin. Dit boek wil zien wat niet te zien is, horen wat vanbinnen hoorbaar is, voelen wat niet aanraakbaar is, opsnuiven wat geen geur heeft. De liefde ont-dekken.

Tien theologen, de auteurs van dit boek, gaan over een onderwerp dat hen fascineert in gesprek met een expert. De onderwerpen variëren van gebarentaal tot de taal van de natuur, van gevangenentaal tot de taal van de stilte. De essays tonen de rijke diversiteit en diepgang in de manieren waarop wij met elkaar communiceren en de dingen tot ons spreken. Met prachtige beelden van vijf jonge illustratoren.

Vele talen, in alles de liefde is een ode aan de liefde.

De auteurs - theologen en/of pastores - werken in een gevangenis, ziekenhuis of zorginstelling. Auteurs: Jan Berkvens, Pieter Hartevelt, Yvonne Hiemstra, Antje van der Hoek, Koen Holtzapffel, Alke Liebich, Kim Magneede Berg, Martijn Rozing, Joël Vlasblom, Alleke Wieringa Gesprekspartners: Harry Brandsma, Marga Haas, Lloyd Haft, Tonnie van den Hil, Florus Kruyne, Mirjam Marks, Trees van Montfoort, Otje, Marcel Poorthuis, Taede Smedes, Piek Stor, Miek Zwamborn.

Auteur(s): de Valk, Joep
Uitgever: Skandalon
Uitvoering: Paperback met flappen , 160 pagina's
ISBN: 9789493220256
Artikelcode: 8108

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen