Homiletische suggesties jubileumuitgave Pasen 2020 - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Homiletische suggesties jubileumuitgave Pasen 2020
Extra uitgave

€ 3,00

In het tijdschrift ‘Homiletische suggesties’ biedt ICL suggesties aan om de viering van de eucharistie inhoudelijk sterk te maken. Daartoe wordt voor elke zondag een korte exegetische situering van de schriftlezingen aangeboden, samen met de uitwerking van één mogelijke thematiek. De teksten zijn geen ‘gesneden brood’. Ze willen eerder een hulp zijn bij de voorbereiding van een eigen homilie, die groeit vanuit persoonlijke studie en overweging.

Naar aanleiding van 50 jaar Homiletische suggesties verschijnt een extra jubileumuitgave met teksten voor de Paastijd. Abonnees krijgen dit nummer toegestuurd als onderdeel van hun abonnement. Maar als je geen abonnee bent kan je het apart bestellen aan € 3,00 (verzendingskosten inbegrepen).

INHOUD VAN DEZE EXTRA EDITIE: Hippolytus, Homilie over het kruis - Gregorius van Nazianze, Paashomilie - Johannes van Damascus, Paascanon - Johannes Chrysostomus, Paashomilie - Augustinus, Homilie op Beloken Pasen - Karl Rahner, Verborgen overwinning - André Louf, Jezus aanraken - Eric Vanden Berghe, Voorbij het graf - Timothy Radcliff, Blijvende liefde - John Zizioulas, Wij sterven, maar blijven - James Alison, Het vergevende - Johan Bonny, Een begin van leven - Martin Dieckmann, Het zichtbare en het onzichtbare

Werkten mee aan deze uitgave: Geert Morlion (hoofdredacteur), Rik Hoet, Henk Laridon, Rik Renckens, Joris Van Ael, Roger Van den Berge.

Auteur(s): ICL
Uitgever: Licap
Uitvoering: geniet , 40 pagina's
Artikelcode: 766

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen