Grenzeloos God - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Grenzeloos God
Integraal kijken naar God, mens en wereld

€ 26,99

Het verhaal van God en de wereld begon met de oerknal en vindt sindsdien plaats in iedere nanoseconde. Op elk moment en in alles gaat een liefhebbende wil schuil.

In gesprek met natuurwetenschappers, neurowetenschappers en psychologen ontvouwt de Duitse theoloog Tilmann Haberer de christelijke traditie als een compleet kosmisch drama.

Zowel de ontwikkeling in onze persoonlijke overtuigingen als de traditiegeschiedenis van de religies doen ertoe. Vanuit een integrale manier van spreken over God, plaatst hij kernthema's van het christendom (o.a. schepping en opstanding) in een bevrijdend perspectief, waarbij grenzen worden doorbroken. Daarbij put hij rijkelijk uit zijn eigen werk als wetenschapper, hulpverlener en pastor.

"Grenzeloos God is een sprankelend boek dat toont dat het christelijk geloof niet alleen aanzet tot denken en geloven, maar meer nog: tot een leven in liefde."

Auteur(s): Haberer, Tilmann
Uitgever: Skandalon
Reeks: Uitgeverij Skandalon
Uitvoering: Paperback , 256 pagina's
ISBN: 9789493220423
Artikelcode: 8116

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen