Woorden die raken C-jaar 2025 - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Woorden die raken C-jaar 2025
Werkschrift bij de eerste lezingen op zondag

€ 18,00

Verschijnt op 20/10/2024

Teksten uit het Oude of Eerste Testament staan sowieso verder van ons. Het is dan ook logisch dat een woordje uitleg bij de eerste lezing in de liturgie op zondag meer dan welkom is. Woorden die raken fungeert als een leesbril die je verder helpt kijken dan wat je op het eerste moment ziet. Ook de aansluitende antwoordpsalm komt aan bod.

Er wordt telkens gestart met de tekst zelf van de betreffende zondag. Daarna maken enkele Bijbeldeskundigen hun opwachting. Als kenners van het terrein zijn zij ideale gidsen. Een aantal richtvragen helpen om samen met anderen over de tekst in gesprek te gaan of persoonlijk bij de lezing of psalm stil te staan. Er is voldoende witruimte voorzien om gedachten neer te pennen. Een duidelijke wegwijzer bij het begin van het boek toont de verschillende mogelijkheden om met dit werkboek aan de slag te gaan.

Auteur(s): Vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen
Uitvoering: paperback , 240 pagina's , 15 x 21 cm
ISBN: 9789085287780
Artikelcode: 1062

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen