En door wie alles geschapen is. Scheppingsgeloof en ecologie - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

En door wie alles geschapen is. Scheppingsgeloof en ecologie
Logos XV

€ 19,50

De LOGOS-studiedagen gaan telkens dieper in op een element uit de oudste geloofsbelijdenissen van de katholieke Kerk. De jubileumeditie XV, 2020 richt de aandacht op de zorg voor de schepping en voor de toekomst van onze planeet, een verantwoordelijkheid die tot het hart van het christelijke geloof behoort. Massaprotesten van jongeren maar evenzeer talrijke denk- en actiegroepen maken ons attent op de verantwoordelijkheid van de mens in de klimaatveranderingen. De Kerk moet deze acties steunen en kan vanuit een bezinning op haar scheppingsgeloof een eigen en krachtige bijdrage leveren waarin de hoop een belangrijke motor is.

Met bijdragen van Griet Ceulemans, Yves De Maeseneer, Peter De Mey, Jan Deckers, Stijn Demaré, Luc De Saeger, Joris Geldhof, Karel Malfliet, Trees Van Montfoort, Tom Uytterhoeven, Patrick Verlaak en Tomas Wyns.

Uitgever: Halewijn
Reeks: LOGOS
Uitvoering: Paperback , 144 pagina's , 14,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-90-8528-563-2
Artikelcode: 762

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen