Gidsen die begeesteren - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Gidsen die begeesteren
Over pastoraal leiderschap

Uitverkocht

Publicaties over leiderschap zijn in. Maar wat betekent leiderschap in pastorale en kerkelijke context? Deze publicatie belicht het thema langs verschillende wegen. Zo gaat de aandacht uit naar spanningsvelden en evoluties, maar zeker ook naar de spiritualiteit van pastores en kerkelijke gidsen. Elke groep en gemeenschap heeft nood aan bezielende gidsen en voortrekkers. In kerkverband is dit niet anders.

De bijdragen zijn van de hand van: Annemie Dillen, Marijke Vermeulen, Anneleen Decoene, Johannes Claeys, Jack Barentsen, Tomas Folens, Carine Devogelaere, Thomas Knieps-Port le Roi, Peter De Mey, Marc Steen, Johan Verstraeten, Anne Vandenhoeck.

Elke cahier in de reeks wordt gepubliceerd na peer review door leden van de stuurgroep van het Academisch Centrum voor Praktische Theologie van de KU Leuven.

Auteur(s): Steen, Marc
Uitgever: Halewijn
Reeks: Cahiers voor praktische Theologie
Uitvoering: Paperback , 182 pagina's , 23,5 x 14,5 cm
ISBN: 978-90-8528-451-2
Artikelcode: 567

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen