Tussen de een en de ander - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Tussen de een en de ander

€ 26,00

Agnes Pas werkte als nationaal verantwoordelijke voor de VKSJ, Vrouwelijke Katholieke Studerende Jeugd (nu KSJ), was educatieve stafmedewerkster aan het Theologisch en Pastoraal Centrum in het bisdom Antwerpen, waar ze vele personen en groepen begeleidde. Als voorzitster van het Interdiocesaan Pastoraal Beraad en later van Broederlijk Delen, werkte ze jaren mee aan het beleid in kerkelijke en andere organisaties en groeide er een wereldwijde verbondenheid.

Sinds meer dan tien jaar is ze meer intens creatief en kunstzinnig actief. Het is voor haar een uitdaging om op zoek te gaan naar de ziel die schuilgaat in en achter het gewone leven van elke dag.

Na ‘Ruimte voor mysterie' en ‘Wonen in kleuren, beelden en woorden' ligt er een nieuw boek op de tafel. Gedurende vijf jaar werden foto's van werken en reflectieve teksten bewaard. De lezer kan er inspiratie en verrijking in vinden.

De vele kleurafdrukken van de werken brengen misschien persoonlijke creatieve impulsen tot leven. De teksten, ontstaan naar aanleiding van gesprekken in het vrijwilligerswerk of het dagelijks leven, zullen voor velen herkenbaar zijn.

Dit boek is een dankbaar geschenkboek voor wie kunst en spiritualiteit een plaats wil geven.

Auteur(s): Pas, Agnes
Uitgever: halewijn
Uitvoering: 140 pagina's , 19 x 27 cm
ISBN: 978-90-8528-299-0
Artikelcode: 437

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen