Het aartsbisdom Mechelen-Brussel - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Het aartsbisdom Mechelen-Brussel
450 jaar geschiedenis

€ 115,00

Ter gelegenheid van het jubileum '450 jaar Aartsbisdom' verscheen de unieke uitgave 'Aartsbisdom Mechelen-Brussel. 450 jaar geschiedenis', gelijktijdig in het Nederlands en in het Frans.

Het Aartsbisdom Mechelen-Brussel, Uitgeverij Halewijn (Antwerpen) en KADOC (Documentatie- en onderzoekscentrum voor religie, cultuur en samenleving, K.U.Leuven) presenteren een tweedelige publicatie die de eerste synthese is van 450 jaar Aartsbisdom. Het betreft een werk op hoog wetenschappelijk niveau, maar goed toegankelijk voor een breder publiek en rijkelijk geïllustreerd met ongeveer driehonderd kleurenfoto's. Voor de inhoud staan vakhistorici borg.

Deze 'biografie' van het Mechelse Aartsbisdom brengt de geschiedenis van negentien aartsbisschoppen en hun curia, duizenden priesters en kloosterlingen, de vele parochies en de gelovigen tot op vandaag tot leven.

23 x 32 cm; harde kaft; deel 1: 296 blz.; deel 2: 410 blz.

Boek 'Het aartsbisdom Mechelen-Brussel, 450 jaar geschiedenis' 2 delen + foedraal

Auteur(s): Kadoc
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 700 pagina's , 23 x 32 cm
ISBN: 978-90-8528-131-3
Artikelcode: 290 F

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen